Sep 22, 2015

Service Frigidere Bucuresti - 5 lucruri care trebuie luate in considerare la achizitionarea unui frigider


Categorie: Noutati

Cum sa gasesti un frigider care se potriveste bugetului si stilului tau de viata?

Factor de decizie: modele side-by-side, congelator in partea superioara sau inferioara (sus sau jos). Modelele cu congelatoare plaseqaza compartimentele frigiderului, care sunt si cele mai utilizate, la nivelul ochilor . Versiunile franceze si cele cu patru uși economisesc spațiu si sunt mai economice folosind optim spatiul pentru frigider plasat superior, iar, cele cu modele cu patru uși, au două uși frigorifice distincte in partea de jos unde este congelatorul. Side-by-side au, de asemenea, usi mai înguste, si pot fi aparent mai incomode. Frigidere cu congelator in partea superioara costa mai puțin, dar sunt, de asemenea cva mai puțin elegante. Frigidere built-in stau la acelasi nivel cu dulapurile, dar ele costa cel mai mult și puteti depozita in ele mai putin.

Factor de decizie: Dimensiunile frigiderului. Lățimea este de obicei cea mai critica , deoarece majoritatea frigiderelor trebuie sa se potrivesca intr-un anume spatiu care le-a fost alocat. De asemenea, asigurați-vă că un frigider nou se va potrivi si nu va incurca traseul si deplasarea în drum spre bucătărie .

Factor de decizie: Verificați caracteristicile suplimentare. Rafturile reglabile pot face loc pentru elemente inalte, si sertare cu temperatură controlată oferă temperaturi mai scazute pentru alimente perisabile sau care au nevoie de conditii de stocare mai speciale.

Factor de decizie: Finisajele. Alege un finisaj care sa te multumeasca. Nu cumperi frigiderul pentru cateva zile. Materialele inoxidabile sunt in top. Acestea imprima un aspect neutru care se asorteaza mult mai usor cu diferitele modele de mobilier de bucatarie. Unele versiuni rezista datorita unor tratamente speciale chiar si amprentelor digitale. Aparatele negre sau albe, inclusiv colectarea cuburilor de gheata, pot fi referinte suplimentare care completeaza, necesarulde facilitati din bucatarii . Modele built-in oferă, de obicei panouri si fatade, care integreaza frigiderul in mobilier prin forma si aspect.

Factor de decizie: Zgomotul produs. Factor de zgomot. Firme de renume aloca un important buget pentru a realiza aparatura cu factor de zgomot cat mai mic. Mai ales ca din punct de vedere constructiv s-a opatat foarte des in ultima vreme pentru bucatarii open-space. Kenmore , LG , Samsung promoveaza frigidere standard cu zgomot de fond redus; Jenn -Air si THERMADOR produc cele mai „linistite” frigidere.

Pentru a lua o decizie cat mai buna in achizitionarea unui frigider nou, Service Frigidere Bucuresti, va recomanda sa puneti in balanta acesti factori tinand cont, evident, si de buget. Veti ajunge atfel la cea mai buna optiune pentru dumneavoastra. 

Return