Sep 12, 2015

Service Frigidere Bucuresti va prezinta noi tehnologii in lumea frigiderelor


Categorie: Noutati

Service frigidere Bucuresti va tine la curent cu ultimele aparitii tehnologice din lumea frigiderelor. Va aducem astfel la cunostiinta ca producatorul german de frigidere Liebherr vine acum cu o solutie inovatoare, un dispozitiv de tip plug and play care transforma aproape orice frigider produs de firma intr-un frigider inteligent.

Este deja binecunoscut conceptul de casa inteligenta. Pentru a avea insa o casa inteligenta proprietarul trebuie sa achizitioneze hardware scump care de cele mai multe ori nu suporta upgrade. Aceasta noua abordare propusa de Liebherr nu exceleaza atat prin capacitatea device-ului cat prin solutia de a transforma selectiv o casa in casa inteligenta. Prin achizitia noului smartDevice consumatorul are optiunea de a transforma aproape orice frigider produs de Liebherr si de a-I adauga capacitati smart si conectivtate doar cand si daca utilizatorul doreste acest lucru. Deoarece frigiderul se poate conecta cu ajutorul dispozitivului la reteau WiFi, Liebherr afirma ca in acest fel se apropie de tehnologia caselor inteligente.

Noul dispozitiv este de aproximativ doua ori mai mare decat un device USB si se poate conecta direct intr-un port aflat la majoritatea frigiderelor produse de aceasta firma.

Service frigidere – o solicitare care poate deveni automata

Odata conectat dispozitivul se poate conecta la alte dispozitive din casa legate la WiFi care vor alerta posesorul daca usa frigiderului este deschisa sau daca temperatura creste din diferite motive. De asemenea permite utilizatorului ca prin intermediul unui smartphone sa se conecteze la frigider, din magazin, in timp ce face cumparaturi, si sa comande acestuia comutaterea in mod Rapid Freeze (inghetare rapida) in vederea pregatirii pentru a stoca alimente proaspat achizitionate care au nevoie de congelare sau de racire rapida. De asemenea frigiderul se va conecta prin intermediul dispozitivului la o firma de service de frigidere in cazul in care acesta functioneaza anormal.

Liebherr anunta ca dispozitivul SmartDevice va fi inclus in noile frigidere High-End, iar utilizatorii de poduse mid-range (nivel mediu) sau entry level (nivel de baza) vor avea optiunea de a adauga dispozitivul la achizitionare sau ulterior.

Liebbner afirma: ”Deschide aceasta cutie si ataseaza continutul la frigiderul tau. Acum esti conectat la Internet-ul produselor.”

Return