Cine este service-frigidere-bucuresti.ro?

Echipa de frigotehnisti, tineri si bine pregatiti profesional,conform noilor standarde impuse pe piata europeana in domeniul frigului si climatizarii. Acreditati freoni ecologici R600 si R290.

 

Ce face service-frigidere-bucuresti.ro?

Service camere frigorifice

Efectuam reparatii frigidere, service si mentenanta atat pt.persoanele fizice cat si pt societati comerciale.

Efectuam repartii, service si mentenanta pentru lazi frigorifice, vitrine frigorifice, toate marcile, camere frigorifice, toate tipurile de utilaje frigoifice si HORECA.

Efectuam montajul, service, igienizare (solutii speciale antifungice, bactericide, antivirale) a aparatelor de aer conditionat. Este foarte important ca un aparat de aer conditionat sa fie igienizat in mod  regulat, pt. a respira aer curat.

Pentru orice problema legata de buna functionare a frigiderului, congelatorului, vitrina frigorifica, lada frigorifica, camera de frig si aparat de aer conditionat etc. va stam la dispozitie cu promtitudine si seriozitate de LUNI pana DUMINICA intre orele 8.30-20.30.

La sesizarea oricarei anomalii in buna functionare a frigiderului sau oricarui aparat frigorific pe care il aveti, contactati-ne cat mai repede posibil pt. remedierea defectiunii in cel mai scurt  timp si astfel se va face o economie substantiala.

De ce sa apelezi la service-frigidere-bucuresti.ro?

Pt. ca orice problema a frigiderului nerezolvata in timp util poate genera alte defectiuni, care vor duce la costuri suplimentare.

Service si reparatii frigidere - Echipa de tineri profesionisti. calificati si certificati - calitate si seriozitate.

Suntem un grup de profesionisti in domeniul frigotehnic cu o vechime de peste 10 ani in domeniul frigotehnic, avem calificare inclusiv pentru refrigeranti ecologici ( R600 , R290). 

Experienta acestor ani ne recomanda, nu facem si nu am facut rabat de la calitate (folosim piese si scule de calitate), pentru a avea o cat mai mare siguranta in cea ce facem si in cea ce va oferim.

Detinem si avem solutii pentru orice problema aparuta la aparatele dumneavoastra indiferent de ce natura este defectiunea (mecanic, electric, electronic sau instalatie frigorifica).

Reparatii frigidere Bucuresti

Va putem  oferi si indruma in utilarea cu utilaje frigorifice in functiie de necesitatile pe care le aveti, inclusiv pentru cele casnice.

SERVICE FRIGIDERE BUCURESTI, este solutia optima ce este la indemana dumneavoastra, oferidu-va solutii personalizate pentru reparatii frigidere, combine si vitrine frigorifice, reparatii si service congelatoare, camere frigorifice, aere conditionate si orice agregat frigorific casnic sau industrial .

Este bine de stiut ca un frigider sau un congelator defect poate consuma chiar si de pana la 3 ori mai multa energie electrica decat unul bine intretinut.

Reparatiile aparatelor frigorifice vor fi facute in conformitate cu normele de siguranta actuale. Intervenim la domiciliul clientului, in Bucuresti si zonele limitrofe cu programare la numerele de telefon afisate mai jos sau pe email.

Pentru a va ajuta service-frigidere-bucuresti.ro va prezinta simptome care trebuie sa va atentioneze ca frigiderul sau instalatia frigorifica din dotare nu functioneaza corect:

 1. Frigiderul nu mai raceste.
 2. Congelatorul raceste corespunzator dar, frigiderul nu.
 3. Frigiderul nu mai raceste iar congelatorul doar putin.
 4. Frigiderul functioneaza dar incepe sa se dezghete.
 5. Cand bagati frigiderul in priza sar sigurantele.
 6. Este aprinsa lumina in frigider, dar el nu functioneaza.
 7. Cand bagati frigiderul in priza sar sigurantele.
 8. Se simte miros de plastic ars in spatele frigiderului.
 9. Se aude cum frigiderul functioneaza tot timpul fara sa se opreasca.
 10. Frigiderul se aude functionand cateva secunde dupa care se opreste.
 11. Led-urile de avertizare stau aprinse iar congelatorul nu mai raceste .
 12. Nu se mai aprinde nici o lumina sau led si frigiderul nu porneste.
 13. Display-ul panoului de comanda nu se mai aprinde
 14. In compartimentul legume din frigider se aduna apa.
 15. Frigiderul  functioneaza si raceste o perioada dar apoi se opreste si se dezgheata.
 16. Gasiti frigiderul dezghetat si apa pe jos.
 17. In paretea de sus a congelatorului se formeaza prea multa gheata.

Amanarea unei defectiuni duce la agravarea situatiei ducand la defectarea definitiva a componentei stricate sau chiar poate defecta si alte piese care nu erau initial defecte. Astfel costurile de reparatie a frigiderului creste. 

Apelati de la inceput la service-frigidere-bucuresti.ro  pentru a avea cele mai mici costuri pentru reparatii frigidere.

De asemenea va oferim cateva informatii care sa va ajute sa pastrati frigiderul, camera frigorifica sau orice alt echipament frogotehnic, in parametrii corecti de functionare, fapt care va extinde foarte mult timpul pana cand veti avea nevoie de servicii re reparatii frigidere sau de asistenta unui specialist reparatii frogotehnice.

Astfel:

 • Frigiderul se transporta in pozitia verticala, dar daca este nevoie sa fie aplecat sau culcat, se va face cu usa in partea de jos.
 • Cand Frigiderul sau combina frigorifica a fost asezat la locatie in pozitia verticala trebuie lasat cateva ore inainte de a fi pus in functiune.
 • Frigiderul trebuie sa stea departe de surse de caldura (aragaz,balcoane sau ferestre unde bate soarele direct pe el).
 • Frigiderul nu trebuie sa stea in zone unde temperatura scade sub 7 grade Celsius (la frigiderele cu autodezghetare).
 • Nu dezghetati fortat gheata cu obiecte ascutite,riscati strapungerea elementului de racire (vaporizatorul) si pierderea freonului.
 • Lasati suficient spatiu (minim 10 cm) in spatele frigiderului. Gratarul (schimbatorul de caldura), cu ajutorul caruia frigiderul face transferul de caldura are nevoie de spatiu pentru a o dispa in exterior. Cu cat ventilatia de aer la acest gratar este mai buna cu atat racirea in frigider se realizeaza mai repede.
 • In interiorul frigiderului, in partea de jos a peretelui din spate exista o gaurica prin care se prelinge in exterior umezeala formata pe acest perete In timp ea se infunda datorita formarii de mucegai, obturand scurgerea. Verificati periodic(cateva luni) ca acest orificiu sa fie liber.
 • La scoaterea frigiderului din priza (cand acesta functioneaza) nu il reconectati imediat. Lasati minim 15 min. frigiderul scos din priza si dupa aceea il bagati din nou.
 • Setati termostatul la o valoare mai mica decat valoarea maxima. O setare de temperatura medie sau este suficienta.

Pentru orice intrebare sau daca aveti nevoie de consultanta frigidere sau echipamente frigorifice va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos sau puteti completa formularul nostru de pe pagina de contact.

Tel.: 0727 417 308

E-mail: frig.service@yahoo.com